Pâine Cu Banane Cu Unt Brun-Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu banane cu unt brun-căpșuni. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $ 4.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 111g de grăsime, și un total de 3468 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, banane, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine Cu Căpșuni Cu Banane Cu Unt Brun, Pâine Cu Banane Cu Unt Brun, și Pâine Cu Banane Cu Rom Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți sau pulverizați fundul numai din tigaia de pâine de 9x5 inci.
În cratița de 1 litru, încălziți untul la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc.
Se ia de pe foc; se toarnă prin strecurătoare într-un castron mic pentru a îndepărta bucățile înnegrite.
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu un mixer electric la viteză medie de 2 minute. Se amestecă ouăle până se combină.
Adăugați banane, zară și vanilie; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu și sare; se amestecă până se combină. Îndoiți căpșunile.
Coaceți 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. (Acoperiți ușor cu folie dacă partea superioară se rumeneste prea repede.)
Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet înainte de feliere.