Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Îndulcită Cu Arțar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu banane cu ciocolată îndulcită cu arțar. Această rețetă face 8 porții cu 317 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Go Dairy Free are 17 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină de hrișcă, bicarbonat de sodiu, făină de orez brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Cu Banane Cu Cremă De Ciocolată Îndulcită Cu Stevia, Brioșe Cu Ciocolată Cu Banane Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Îndulcite Cu Miere, și Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de ruble și ungeți și făină (am folosit puțină făină de orez brun) o pâine de 8 x 4 inci pan.In un castron de dimensiuni medii, combinați făinurile, amidonul, inul, bicarbonatul de sodiu, guma de xantan, scorțișoara și sarea de mare. Se amestecă ciocolata chips.In un castron mare, amestecați banana, siropul de arțar, uleiul, vanilia și oțetul.Se amestecă ingredientele uscate până se combină.Răsturnați aluatul în tigaia pregătită (va fi groasă) și neteziți partea superioară.
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute (a mea a fost perfect gătită la 50 de minute).
Lăsați pâinea să se răcească timp de 10 minute în tigaie și apoi scoateți-o (din moment ce ați înfăinat tigaia, ar trebui să alunece chiar afară) și așezați-o pe un suport de răcire pentru a o lăsa să se răcească complet înainte de a o felia.