Pâinea cu banane Cardamom ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 419 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ROM, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Milkshake Cu Cardamom De Banane, Banana Cardamom Crema De Zahar Ars, și Înghețată de Bananan și Cardamom fără ouă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-o cratiță mică, combinați stafidele și romul. Gatiti la foc mediu pana fierbe, apoi scoateti de pe foc si lasati sa se raceasca 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Într-un castron mare, amestecați piureul de banane, zahărul brun, uleiul de canola și ouăle cu un mixer electric timp de 1 minut. Cerneti impreuna faina universala, faina integrala de grau, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea si cardamomul macinat; se amestecă în amestecul de ouă cu o lingură până se omogenizează bine, se amestecă nucile și stafidele înmuiate în ROM.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Pulbere De Cardamom
Piure De Banane
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Ulei De Canola
Stafide
Nuci
Ouă
Sare
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă iese curată. Lăsați pâinea să se răcească ușor înainte de a o scoate din tigaie.