Pâine Cu Banane

Pâinea cu banane ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți scorțișoară măcinată, 2 banane, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane, și Pâine cu banane – puteți face pâine cu banane acasă, este ușor de făcut și are un gust minunat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°. Ungeți o pâine de 9 pe 5 inci pan.In un castron mediu cerne făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și salt.In vasul unui mixer electric, bate zahărul și ouăle la viteză medie până la lumină și puf, aproximativ 5 minute. La viteză mică, stropiți încet și constant în uleiul de canola, ar trebui să dureze aproximativ 1 minut.
Adăugați bananele, smântâna și vanilia, bătând până se combină.Folosind o spatulă de cauciuc, pliați făina și nucile.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se netezește blatul.
Coaceți timp de aproximativ 1 oră sau până când se rumenesc deasupra și Centrul revine când este apăsat ușor.
Lăsați să se răcească pe o grătar timp de 30 de minute înainte de a scoate din tigaia pentru a se răci complet.Pâinea cu banane poate fi păstrată bine învelită în plastic timp de până la 3 zile la temperatura camerei sau 2 săptămâni înghețată (dezghețați peste noapte la temperatura camerei înainte de servire).