Pâine Cu Banane

Pâine Cu Banane
Pâinea cu banane ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 179 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane, și Pâine cu banane – puteți face pâine cu banane acasă, este ușor de făcut și are un gust minunat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu 2 tigăi de pâine, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 inci sau 1 tigaie de pâine, 9x5x3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
3
Se amestecă zahărul și untul într-un castron mare. Se amestecă ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați banane, zară și vanilie. Bateți până se omogenizează. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea doar până se umezesc. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
BananeBanane
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
5
Se toarnă în tigăi.
6
Coaceți pâini de 8 inci aproximativ 1 oră, pâine de 9 inci aproximativ 1 1/4 ore sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi și așezați partea superioară în sus pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista