Pâine Cu Alune

Pâine Cu Alune
Pâinea cu alune necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 132 calorii. Un amestec de apă, sare, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâine de afine-alune, Pâine De Grâu Cu Alune, și Pâine Cu Vârtej De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți alunele într-un strat uniform pe o foaie de copt. Gatiti la 350 timp de 10 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se ia de pe foc; se transferă într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă apă clocotită peste alune; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. Se strecoară amestecul de alune printr-o sită într-un bol, rezervând lichid și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Întindeți nucile într-un strat uniform pe o grosime dublă de prosoape de hârtie; bateți ușor cu prosoape de hârtie suplimentare pentru a se usca. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Puneți lichidul rezervat într-o cratiță mică; se încălzește până se încălzește (100 până la 104).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Transferați lichidul rezervat într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați zahărul și drojdia, amestecând bine cu un tel; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
10
Adăugați 2 3/4 căni de făină și sare; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios). Acoperiți aluatul; lăsați să se odihnească 10 minute. Descoperă; frământați în alune rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
11
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Formați aluatul într-un oval de 9 inci; așezați pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb. Pulverizați ușor suprafața aluatului cu spray de gătit; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
12
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
13
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se rumenesc pe fund și sună gol când este atins. Se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate13
Revista