Pâine Crocantă De Grâu Cu Miere
Pâinea crocantă de grâu cu miere este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 95 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de drojdie activă, făină de pâine, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Miere Pâine Integrală De Grâu, și Miere-Pâine Integrală De Grâu.
Instrucțiuni
Așezați ingredientele în tava mașinii de pâine în ordinea sugerată de producător.
Selectați ciclul de grâu integral sau aluat pe mașina de pâine. Începe.
Pentru a coace pâinea în cuptor: selectați aluatul sau ciclul manual. Odată ce ciclul este complet, formați aluatul și puneți-l într-o tigaie unsă. Se lasă să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 până la 45 de minute sau până când un termometru introdus în centrul pâinii citește 200 de grade F (95 de grade C).