Pâine Clasică De Dovlecei
Pâinea clasică de dovlecei este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 382 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, bicarbonat de sodiu, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Pâine Clasică De Dovlecei, Pâinea clasică de dovlecei a lui Caley, și Cum se face pâine clasică de dovlecei / brioșe (tutorial video) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ulei și făină un 4-de 8-in. tigaie de pâine.
Bateți 2 căni de făină cu alte ingrediente uscate (cu excepția zaharurilor) într-un castron.
Bateți zaharurile, ouăle și 1/2 cană de ulei până se omogenizează. Se amestecă încet în dovlecei. Bateți treptat în amestecul de făină până când se combină.
Scoateți aluatul în tigaie.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește 10 minute, apoi se inversează pe un suport. Întoarceți; lasa sa se raceasca complet.