Pâine Cadou Cu Caise-Migdale

Pâine Cadou Cu Caise-Migdale
Pâinea cadou de caise-migdale ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanillan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine Cu Caise De Migdale, Pâine Cu Caise De Migdale, și Pâinea De Caise-Migdale A Spalierului.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți pâine mare 60 până la 65 de minute, pâini pentru copii 40 până la 45 de minute. Pregătiți tigaia(tigaile) conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, zahărul și germenii de grâu. Dacă folosiți un robot de bucătărie, adăugați caisele și o lingură generoasă de amestec de făină în castron și pulsați până când fructele sunt tăiate în bucăți mici (1/4-inch). Sau tăiați caisele cu foarfece de bucătărie cu ulei sau cu un cuțit cu ulei. Răsturnați bucățile de caise în castron cu făina. Tăiați nucile și adăugați-le la ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
CaiseCaise
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuțitCuțit
BatetiBateti
BolBol
4
Într-un castron mediu, amestecați uleiul, oul, nectarul sau Zara și extractele. Faceți o fântână în mijlocul ingredientelor uscate și turnați amestecul ulei-ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
NectarNectar
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți sau amestecați doar pentru a amesteca bine; nu amestecați prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită, umplându-le cu aproximativ două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți 60 până la 65 de minute pentru o pâine mare, 40 până la 45 de minute pentru pâini mici (sau pentru timpul indicat pentru altitudinea dvs. în grafic) sau până când pâinea se rumeneste și un tester de tort introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Pentru a face glazura opțională, amestecați zahărul și lichidul într-un castron mic până când sunt groase și netede. Când pâinea este complet răcită, stropiți glazura deasupra; se va întări pe măsură ce se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Din plăcintă pe cer: coacere reușită la altitudini mari de Susan G. Purdy, (C) Mai 2005 William Morrow Cookbooks, o amprentă a lui Harper
3
Collins Publishers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista