Pâine brună umplută cu fructe

Pâine brună umplută cu fructe
Umplutura de pâine brună cu fructe este o vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. Cap la magazin și ridica unt, cireșe, mere, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură de pâine și fructe, Umplutură de pâine brună cu Castane, mere și cârnați, și Boston pâine maro umplutura cu slănină și tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți un vas de copt de 13 x 9 inci cu unt și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați pâinea într-un castron mare și dați deoparte. Între timp, adăugați 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Când spumează, amestecați usturoiul, țelina și ceapa și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați cimbru și salvie și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc și se amestecă cireșele, merele și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Transferați în castron cu pâinea și aruncați pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Combinați untul rămas cu bulionul și sucul de mere într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Stropiți peste amestecul de pâine și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Se transferă în vasul de copt pregătit și se coace până se rumenesc deasupra și se încălzește, iar temperatura internă înregistrează 160 până la 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista