Pâine brună Boston cu fructe uscate
Pâinea brună Boston cu fructe uscate este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Această pâine are 126 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, amestec de fructe și stafide, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine brună Boston cu fructe uscate, Pâine Maro Boston, și Pâine Maro Boston.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți partea inferioară numai a tăvii de pâine de 8x4 inci cu fundul de scurtare sau pulverizați cu spray de gătit; se acoperă cu făină.
Într-un castron mediu, amestecați făina, făina de porumb și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt castron mediu, bateți melasa, oul și 2 linguri de unt înmuiat cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când se amestecă bine. Bateți în amestecul de făină alternativ cu zară până se amestecă. Se amestecă fructele uscate.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul fisurii iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor pâinii pentru a slăbi; scoateți din tigaie în grătar.
Periați cu 2 lingurițe de unt topit.