Pâine brună Boston cu fructe uscate

Pâine brună Boston cu fructe uscate
Pâinea brună Boston cu fructe uscate este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Această pâine are 126 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, amestec de fructe și stafide, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine brună Boston cu fructe uscate, Pâine Maro Boston, și Pâine Maro Boston.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți partea inferioară numai a tăvii de pâine de 8x4 inci cu fundul de scurtare sau pulverizați cu spray de gătit; se acoperă cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, făina de porumb și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt castron mediu, bateți melasa, oul și 2 linguri de unt înmuiat cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când se amestecă bine. Bateți în amestecul de făină alternativ cu zară până se amestecă. Se amestecă fructele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
MelasăMelasă
UntUnt
FructeFructe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul fisurii iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor pâinii pentru a slăbi; scoateți din tigaie în grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Periați cu 2 lingurițe de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista