Pâine Brună Aburită
Pâine maro aburit ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 801 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 1,63 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, melasă, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o pâine destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Brună De Afine Aburită (Crock-Pot), Legume chinezești aburite cu orez brun, și Găluște de burtă de porc aburite cu unt brun (Manti).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Combinați zeama și melasa; se amestecă în ingrediente uscate.
Se toarnă în două unse 10-oz. ramekins sau cupe de cremă; acoperiți cu folie.
Așezați ramekins pe un raft într-un ibric adânc; adăugați 1 in. de apă caldă la fierbător. Aduceți la fierbere ușoară; acoperiți și aburiți timp de 35-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată, adăugând mai multă apă după cum este necesar.
Scoateți ramekins din ceainic; lăsați să stea 5 minute înainte de a scoate pâinea din ramekins.