Pâine Brună Aburită

Pâine Brună Aburită
Pâine maro aburit ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 801 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 1,63 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, melasă, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o pâine destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Brună De Afine Aburită (Crock-Pot), Legume chinezești aburite cu orez brun, și Găluște de burtă de porc aburite cu unt brun (Manti).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați zeama și melasa; se amestecă în ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
MelasăMelasă
3
Se toarnă în două unse 10-oz. ramekins sau cupe de cremă; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați ramekins pe un raft într-un ibric adânc; adăugați 1 in. de apă caldă la fierbător. Aduceți la fierbere ușoară; acoperiți și aburiți timp de 35-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată, adăugând mai multă apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Scoateți ramekins din ceainic; lăsați să stea 5 minute înainte de a scoate pâinea din ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista