Pâine Antipasto
Pâinea Antipasto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 418 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Antipasto Încărcată, Pâine Umplută Antipasto Cu Legume, și Pizza De Pâine Franceză Antipasto.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime, apoi pe jumătate pe lățime.
Așezați partea tăiată în sus într-un 15-in căptușit cu folie. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Periați cu 2 linguri de ulei.
Se coace la 450 km.5-8 minute sau până se rumenesc ușor.
Între timp, într-o tigaie mică, sotati morcovul, ardeiul verde, țelina, ceapa și usturoiul în uleiul rămas timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Întindeți pesto peste pâine. Se acoperă cu salam, roșii, amestec de morcovi și măsline.
Coaceți timp de 8-10 minute sau până când brânza este topită.
Tăiați fiecare bucată de pâine în jumătate pentru a servi.