Antipasto Loaf ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare marinate, cremă de brânză philadelphia, roșii uscate la soare ambalate în ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Ackee și cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-codfish-Bacalao Loaf), și Antipasto.
Instrucțiuni
1
Tăiați bagheta pe lungime în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
2
Îndepărtați interiorul moale din ambele jumătăți de pâine. (Rezervați pâinea îndepărtată pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
3
Se amestecă cremă de brânză și pesto; se întinde pe interiorul cojilor de pâine. Umpleți cu roșii, anghinare, parmezan și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
(recomandat: Sos A1)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Reasamblați bagheta; înfășurați bine în folie de plastic. La frigider 1 oră.