Pâine albă și rulouri
O porție conține 352 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă 34 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., pâine albă și role ar putea fi un spectaculos lactate gratuite și vegetariene rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână apă caldă, ulei, drojdie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea pâinii: rulouri dulci alb-negru, rulouri de pâine cu cartofi umpluți, cum se fac rulouri de pâine, și rulouri de pâine cu usturoi , cum se fac rulouri de pâine cu usturoi fără ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina și sarea într-un bol cald. Amestecați drojdia cu o cremă cu puțină apă, apoi amestecați în bere, miere și 2 1/2 căni din apa rămasă. Se amestecă lichidul în amestecul de făină și se amestecă într-un aluat ferm, adăugând mai multă apă dacă nu cohere. Pe o placă sau un blat de lucru, frământați aluatul timp de aproximativ 8 minute. Formați-vă într-o minge. Ungeți interiorul bolului, adăugați aluatul și acoperiți-l ușor cu hârtie rezistentă la grăsime. Lăsați într-un loc cald să se dubleze în vrac.
Puneți aluatul și tăiați-l în jumătate. Formați 1/2 în 2 pâini rotunde de dimensiuni egale și cealaltă jumătate în rulouri. Faceți o tăietură încrucișată în partea de sus a fiecărei pâini.
Așezați pe foi de copt unse, bine depărtate, acoperiți ușor cu hârtie rezistentă la grăsime unsă și lăsați-o să se dovedească într-un loc cald.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Coaceți rulourile până devin aurii, aproximativ 15 până la 17 minute și pâinile timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți ușor înainte de servire.