Pâine Albă De Bază
Pâinea albă de bază ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 159 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine Albă De Bază, Pâine Albă De Bază, și Pâine Albă De Bază-Luați 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și 1 linguriță de zahăr în apă caldă. Se amestecă bine; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute sau până la bule.
Combinați amestecul de drojdie, 1 1/2 linguri zahăr, sare, ulei și jumătate din făină într-un bol mare de amestecare. Bateți amestecul la viteză mică a unui mixer electric până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați 8 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un vas uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 ore sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; lăsați să se odihnească 15 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 7 inci. Începând de la marginea îngustă, înfășurați aluatul; apăsați ferm pentru a elimina buzunarele de aer. Prindeți marginile pentru a sigila.
Așezați aluatul, cu cusătura în jos, într - o tigaie bine unsă de 9 - x 5-x 3 inci. Acoperiți și repetați procedura de creștere 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Scoateți imediat pâinea din tigaie; se răcește pe grătar.