Pâine Albă Crustă
Cruste pâine albă necesită în jurul valorii de 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 196 calorii. 82 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Fasole Albă Cruste Și Cremoase Uriașe Cu Verdeață, Pâine Cu Brânză Crustă, și Pâine Franceză Crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia și zahărul în apa caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de drojdie cu laptele, untul sau margarina, 4 căni de făină și sare; se amestecă până se combină bine.
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute.
Ungeți ușor un bol mare de amestecare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Mist pâini cu apă și se coace la 400 grade F (200 grade C) cuptor timp de 20 până la 30 de minute sau până când pâinile sunt maro auriu și partea de jos a unei pâine sună gol atunci când este lovit.