Puți de carne la grătar

Broilers la cuptor la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50 g de proteine , 45 g de grăsimi și un total de 642 de calorii . Pentru 2,24 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de roșii, pui la grătar/prăjitor, ardei gras și oțet de vin roșu. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și cetogenă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 74% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chifle de porc la grătar la cuptor , Adobo, Creveți la grătar cu usturoi și Coaste de porc la grătar și fasole Bush's Grillin' .
Instrucțiuni
Pune puii de găină, cu pieptul în sus, într-o tigaie mare, puțin adâncă.
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste pui.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră. Acoperiți și coaceți încă 20-30 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 180° și sucurile curg limpede.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.