Puttanesca Meatball Sliders ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sos, carne de porc măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Puttanesca Meatball Sliders, BLT Meatball Sliders, și Meatball Sliders.
Instrucțiuni
1
Face sos: într - un 4-la 5-qt. tigaie la foc mediu, ceapa saut în ulei până se înmoaie, 5 până la 8 minute. Se amestecă usturoiul, fulgii de chile și feniculul; gatiti pana se inmoaie usturoiul, aproximativ 1 minut. Se amestecă ingredientele rămase, se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, faceți chiftele: într-un castron mare, combinați oul, laptele și panko și lăsați să stea câteva minute. Când firimiturile sunt înmuiate, amestecați pecorino ras, usturoi, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Pecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați carne, despărțindu-vă cu degetele și amestecați bine cu mâinile. Cu mâinile ude, rulați amestecul de carne în 16 bile, fiecare aproximativ 1 1/2 in. larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea (de preferință antiaderentă) la foc mediu-mare. Gatiti chiftelele pana se rumenesc bine peste tot, intorcand dupa cum este necesar, 6 pana la 8 minute in total; reduceți căldura dacă este necesar. Cu o lingură cu fante, transferați chiftelele pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Amestecați ușor chiftelele în sos, reveniți la foc mic la foc mediu-mic și gătiți neacoperit, amestecând ocazional, până când sosul este foarte gros, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Pentru a servi, puneți o frunză de busuioc în fiecare Sul. Puneți o chiftelă și o lingură generoasă de sos pe fiecare frunză de busuioc, apoi adăugați puțin pecorino. Închideți sandvișurile cu scobitori dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Pecorino
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
7
Serviți cu șervețele.
8
Stăpânirea chiftelelor. Sună rustic, dar sunt lucruri delicate care suferă de manipulare excesivă. Iată sfaturi pentru a le face să iasă corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
9
Amestecare: începeți întotdeauna prin a amesteca firimiturile de pâine (care împiedică chiftelele să devină dure), orice lichide și condimenteapoi adăugați carnea. Opriți-vă când amestecul pare uniform amestecat; nu-l suprasolicitați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Formare: umeziți-vă mâinile cu apă rece pentru a împiedica amestecul de carne să se lipească în timp ce îl rotiți în bile. Dacă este încă lipicios, lăsați-l să stea câteva minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Rumenire: o crustă bună ajută chiftelele să-și păstreze formaimportant dacă vor fierbe într-un sos gros. Dacă intenționați să le mâncați singure sau să le adăugați în bulion, totuși, o tigaie ușoară va face trucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
* Zdrobiți semințele de fenicul cu un mortar și pistil sau buzz într-o râșniță de cafea curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional