Puttanescan II este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați măsline, măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Puttanescan I, Puttanescan II, și Calamari Puttanesca.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se sotează ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă și translucidă. Se amestecă roșiile zdrobite, roșiile tăiate cubulețe și roșiile uscate la soare. Se fierbe 5 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ardei, măsline negre, măsline verzi și capere. Fierbeți 15 până la 20 de minute la foc mic sau până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier