Puttanesca II
Puttanescan II este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați măsline, măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Puttanescan I, Puttanescan II, și Calamari Puttanesca.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Se sotează ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă și translucidă. Se amestecă roșiile zdrobite, roșiile tăiate cubulețe și roșiile uscate la soare. Se fierbe 5 minute la foc mediu.
Adăugați ardei, măsline negre, măsline verzi și capere. Fierbeți 15 până la 20 de minute la foc mic sau până când sosul s-a îngroșat.