Puttanescan II este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați măsline, măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Puttanescan I, Puttanescan II, și Calamari Puttanesca.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se sotează ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă și translucidă. Se amestecă roșiile zdrobite, roșiile tăiate cubulețe și roșiile uscate la soare. Se fierbe 5 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați ardei, măsline negre, măsline verzi și capere. Fierbeți 15 până la 20 de minute la foc mic sau până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Orez Extra Canilla®
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ