Purslane Agnolotti
Purslane Agnolotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 983 calorii. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mascarpone, făină de semolă, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle întregi, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Agnolotti Bolognese, Pumpkin Agnolotti, și Castan Agnolotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluatul de paste: într-un mixer, folosind un accesoriu pentru cârlig pentru aluat, combinați toate ingredientele și amestecați la viteză mică până când ingredientele sunt complet încorporate.
Scoateți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați-l până când este neted și ușor elastic. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin 20 de minute.
Tăiați porumbul de pe știulet și rezervați o cană pentru mai târziu. Pureați porumbul rămas într-un blender până se omogenizează și treceți-l printr-un tamis sau chinois.
Bateți piureul de porumb într-un bol peste un cazan dublu până începe să se îngroașe. Ar trebui să devină consistența aluatului de tort. Răciți piureul și rezervați 1 cană pentru mai târziu.
Se amestecă piureul rămas cu mămăliga gătită, mascarpone și unt. Condimentează cu sare și piper după gust.
Așezați amestecul într-o pungă de patiserie cu vârful de jumătate de inch.
Pentru a rula agnolotti, treceți pastele printr-o mașină de paste până când este suficient de subțire pentru a vedea conturul mâinii prin ea. Foaia de paste ar trebui să aibă o lățime de aproximativ 5 până la 6 inci și o lungime de aproximativ 2 picioare. Țeavă un tub de umplere o jumătate de inch în de-a lungul marginii de jos a foii de paste lungimea foii. Îndoiți aluatul de paste peste umplutură, astfel încât aluatul de Paste să învelească acum "tubul"."
Rulați tubul încă o dată, apoi tăiați pastele pe partea superioară cu un tăietor de patiserie, lăsând un sfert de centimetru. Începând de la o parte a "tubului" de paste, ciupiți tubul la intervale de un inch pentru a sigila părțile laterale ale agnolotti. Apoi, folosind tăietorul de patiserie, tăiați agnolotti-urile în mijlocul ciupiturilor pentru a le separa.
Așezați pastele pentru a curăța lenjeria și lăsați să se usuce ușor, rotindu-le periodic. Dacă nu vor fi gătite imediat, puneți-le la congelator pentru a le păstra până când sunt gata de gătit.
Încălziți untul într-o tigaie saut și gătiți porumbul tăiat până se înmoaie.
Adăugați bucătarul de creveți timp de 3 până la 4 minute, apoi adăugați piureul de porumb. Între timp gătiți pastele în apă clocotită rapid până când începe să plutească la suprafață.
Scoateți pastele în tigaie cu creveții și porumbul și adăugați purslane. Gatiti 1-2 minute si adaugati sare si piper dupa gust. Împărțiți pastele în 4 feluri de mâncare și mâncați.