Puree de sfeclă proaspătă cu hrean
Puree de sfeclă proaspătă cu hrean necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți sfeclă, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ HREAN PROASPĂT CU SFECLĂ, Hrean făcut cu sfeclă -- proaspăt--, și Quenelles de pește alb cu sfeclă, hrean și ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Tăiați, spălați, curățați și tăiați sfecla.
Așezați într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până când sfecla este fragedă.
Așezați sfecla într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați untul, smântâna, zahărul, sucul de lămâie, hreanul și sarea și piperul. Puree până la neted și tulpina piure printr-o sită în cratiță.
Reîncălziți ușor la foc foarte mic, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea de fundul cratiței. Puneți piureul pe farfurii de servire și garnisiți cu o crenguță de mărar și câteva boabe de piper roz.