Puree de sfeclă proaspătă cu hrean

Puree de sfeclă proaspătă cu hrean
Puree de sfeclă proaspătă cu hrean necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți sfeclă, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ HREAN PROASPĂT CU SFECLĂ, Hrean făcut cu sfeclă -- proaspăt--, și Quenelles de pește alb cu sfeclă, hrean și ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Tăiați, spălați, curățați și tăiați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Așezați într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scurgere.
4
Așezați sfecla într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați untul, smântâna, zahărul, sucul de lămâie, hreanul și sarea și piperul. Puree până la neted și tulpina piure printr-o sită în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Reîncălziți ușor la foc foarte mic, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea de fundul cratiței. Puneți piureul pe farfurii de servire și garnisiți cu o crenguță de mărar și câteva boabe de piper roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista