Puree de sfeclă proaspătă cu hrean

Puree de sfeclă proaspătă cu hrean
Puree de sfeclă proaspătă cu hrean necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți sfeclă, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ HREAN PROASPĂT CU SFECLĂ, Hrean făcut cu sfeclă -- proaspăt--, și Quenelles de pește alb cu sfeclă, hrean și ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Tăiați, spălați, curățați și tăiați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Așezați într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scurgere.
4
Așezați sfecla într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați untul, smântâna, zahărul, sucul de lămâie, hreanul și sarea și piperul. Puree până la neted și tulpina piure printr-o sită în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Reîncălziți ușor la foc foarte mic, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea de fundul cratiței. Puneți piureul pe farfurii de servire și garnisiți cu o crenguță de mărar și câteva boabe de piper roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista