Pur Și Simplu Sorbet De Căpșuni
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Pur și simplu sorbetul de căpșuni ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 303 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 17 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pur Și Simplu Brioșe De Dragoste Cu Căpșuni, Pur Și Simplu Perfect Strawberry Shortcake, și Pur Și Simplu Senzațional Strawberry Shortcake.
Instrucțiuni
Faceți siropul simplu: într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul, apa și sarea. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul si sarea s-au dizolvat, aproximativ 3 minute.
Se lasă să se răcească 15 minute.
Într-un blender, purificați căpșunile cu siropul și sucul de lămâie până când sunt foarte netede (poate fi necesar să împărțiți acest lucru în mai multe loturi dacă blenderul dvs. nu este extra-mare). Dacă doriți, strecurați printr-o sită cu ochiuri fine pentru o textură mai fină. Acoperiți și refrigerați până la răcire, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Se amestecă într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Adăugați albușul de ou, dacă îl utilizați, în ultimele 2 până la 3 minute de agitare. Dacă faceți tortul cu înghețată, împachetați imediat în tigaie. Sau depozitați, bine acoperit, în congelator.
Tăiați 7 fructe de pasiune în jumătate și scoateți pulpa și semințele într-un blender. Amestecați timp de 20 de secunde, apoi treceți printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron mic, împingând solidele cu spatele unei linguri de lemn. Măsurați 6 linguri din acest pur și combinați cu căpșunile, siropul și sucul de lămâie într-un blender, conform instrucțiunilor de mai sus.