Pur Și Simplu Piept De Pui La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pur și simplu sânii de pui la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și דל פחמימות,ă are 404 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 52 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de avocado cu căpșuni cu pui simplu la grătar, Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar, și Piept De Pui Italian La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, amestecați uleiul vegetal cu usturoiul zdrobit, folosind o furculiță pentru a ajuta la eliberarea aromei de usturoi în ulei. Condimentează amestecul de usturoi cu sare și piper, după gust.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute.
Între timp, pregătiți pieptul de pui. Clătiți și uscați bine puiul. Găsiți creasta de-a lungul părții laterale a pieptului de pui și trageți cu atenție oferta. Luați fiecare sân și lăsați ușor la o grosime uniformă. Nu lăsați prea subțire, pieptul nu va fi complet uniform. Dacă există un mic vârf triunghiular subțire, mergeți mai departe și tăiați și aruncați. Pregătiți ofertele prin tăierea oricăror margini zimțate. Sare și piperează liber puiul și lasă să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute.
Preîncălziți grătarul la cald.
Odată ce puiul s-a odihnit, periați liberal cu uleiul vegetal infuzat cu usturoi.
Așezați pieptul de pui pe grătarul fierbinte, cu porțiunea mai groasă orientată spre partea mai fierbinte a grătarului (de obicei partea din spate). Lăsați pieptul de pui să gătească netulburat până când se fac semne de cărbune, aproximativ 4 minute. Întoarceți puiul, păstrând partea groasă a puiului spre partea fierbinte a flăcării și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în pui citește 155 de grade F, aproximativ încă 3 minute.
Așezați ofertele de pui pe grătar și gătiți timp de 3 până la 4 minute în total, întorcându-se la jumătatea drumului. Lăsați puiul la grătar să se odihnească timp de 5 minute, acoperit, înainte de servire.
Se servește cu roșii de ceapă prăjite și sos de scufundare de ceapă, dacă se folosește.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Așezați roșiile înjumătățite, ceapa și căței de usturoi pe o foaie de copt.
Stropiți cu jumătate de ulei de măsline și presărați cimbru, sare și piper. Aruncați pentru a acoperi bine.
Așezați roșiile tăiate în jos și gătiți timp de 2 ore întorcând roșiile după 1 oră. După a doua oră, scoateți foaia de copt și puneți deoparte usturoiul necojit.
Așezați restul de legume și sucurile de tigaie într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați o lingură sau două de apă în tigaie pentru a răzui orice bucată de aromă lipită pe foaia de copt și adăugați la robotul de bucătărie. Strângeți carnea moale a usturoiului prăjit în robotul de bucătărie și adăugați uleiul de măsline rămas. Se pulsează amestecul până se îngroașă sau se piurează până se omogenizează, în funcție de consistența dorită. Gustați sosul și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.