Puntine di Maiale con Polenta: coaste de porc cu Polenta
Puntine di Maiale con mamaliga: coaste de porc cu mamaliga ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 5.88 pe portie. O porție conține 852 calorii, 59G de proteine, și 53G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, roșiile, măslinele nicoise și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați excesul de grăsime din carne. Dacă carnea de porc este în 1 bucată, separați-o în bucăți tăind între coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați carnea într-un singur strat. Luați aproximativ 20 de minute pentru a-l rumeni încet, până se rumenesc și cruste pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Păstrați focul la mediu în timp ce amestecați ceapa și pătrunjelul. Gatiti 10 minute, sau pana se rumenesc, avand grija sa nu ardeti glazura in fundul tigaiei. Se amestecă frecvent. Se amestecă frunzele de dafin și condimentele. Întoarceți carnea în tigaie, întorcându-o pentru a o acoperi cu legumele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Dressing Japonez De Susan Preparat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se toarnă vinul, reglând căldura astfel încât să buleze încet. Pe măsură ce vinul se gătește peste 10 până la 15 minute, folosiți o spatulă de lemn pentru a răzui bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați sosul de roșii. Amestecați măslinele și aduceți amestecul într-o bulă foarte lentă la foc mic. Acoperiți bine și gătiți la foc mic 1 oră. Condimentează cu sare și piper. Îndepărtați orice grăsime de pe suprafața sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Aluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Presărați busuioc și serviți cu mămăligă la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
9
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
10
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi
12
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
14
Adăugați polenta, treptat, amestecând constant cu un bici. Reduceți căldura la foc mic, condimentați cu sare și gătiți 5 până la 7 minute, până la consistența fulgi de ovăz gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Se toarnă polenta într-un vas de copt curat, dar nu Uns de 9 pe 13 inci și se lasă să se răcească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
16
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
17
Tăiați polenta în sferturi, apoi înjumătățiți fiecare sfert în diagonală pentru a face 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
18
Periați panele cu 1 lingură de ulei de măsline, așezați peste grătar și gătiți până când sunt ușor carbonizate și crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru coaste de porc. Coaste de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.