Pungă De Banane
Banana pungă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sirop de clătite de arțar, zahăr granulat, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Pungă, Geanta vrăjitoarei, și Tort Pungă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade.
Aliniați o foaie mare de prăjituri grele cu folie. Spray folie cu spray antiaderent. Într-un castron mediu combinați bananele și siropul. Mash banane ușor cu o furculiță. Pe o suprafață curată, Așezați 1 foaie de patiserie.
Tăiați patiseria în 1/2 pe lungime. Folosind un știft, rotiți fiecare foaie de patiserie într-un dreptunghi de 15 x 5 inci.
Tăiați fiecare dreptunghi transversal în treimi, formând 6 pătrate în total. Distribuiți uniform 1/2 din amestecul de banane pe centrul fiecărui pătrat. Îndoiți colțurile de patiserie în centru și prindeți capetele împreună, răsuciți pentru a sigila. Repetați cu foaia rămasă de patiserie și amestec de banane. Aranjați produse de patiserie pe foaia de cookie pregătită. Într-un castron mic, combinați zahărul și scorțișoara.
Ungeți produse de patiserie cu lapte.
Presărați scorțișoară-zahăr peste produse de patiserie.
Coaceți timp de 15 minute sau până la aur.