Această rețetă servește 2 și costă 5,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1199 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bățul de scorțișoară, nucile, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pungi De Pizza, Pungi De Fructe De Piatră, și Faceți-Vă Propriile Pungi De Fructe Și Legume.
Instrucțiuni
1
Cojiți perele și, folosind un baller de pepene galben sau un cuțit de decojit, miez din partea de jos, lăsând tulpinile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați vinul, 3 căni de apă, zahărul, cireșele uscate, bățul de scorțișoară și cardamomul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul la mediu scăzut și adăugați perele (adăugați mai multă apă pentru a scufunda perele, dacă este necesar). Braconaj pana cand se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cireșe Uscate
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți din căldură; lăsați perele să se răcească în lichid. (Pentru a face o zi înainte, transferați perele și lichidul într-un recipient, acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se amestecă ciocolata, nucile, 1 lingură de unt topit și un vârf de zahăr și sare într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți perele din lichid și umpleți cu o parte din amestecul de ciocolată. Fierbeți lichidul de braconaj la foc mediu-mare până la sirop, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Jumătăți De Pere în Sirop
7
Întindeți 1 foaie de phyllo, periați cu unt topit și presărați cu zahăr. Repetați stratificarea de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
8
Tăiați aluatul în jumătate transversal. Lingurați amestecul de ciocolată rămas în centrul fiecărei bucăți și deasupra cu perele, cu tulpina în sus. Trageți în sus colțurile phyllo pentru a se întâlni la tulpina de pere; prindeți și răsuciți excesul de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jumătăți De Pere în Sirop
9
Ungeți cu unt și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
10
Transferați pungile pe o foaie de copt și coaceți până devin aurii, 20 până la 25 de minute.