Pungi De Pere De Ciocolată

Pungi De Pere De Ciocolată
Această rețetă servește 2 și costă 5,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1199 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bățul de scorțișoară, nucile, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pungi De Pizza, Pungi De Fructe De Piatră, și Faceți-Vă Propriile Pungi De Fructe Și Legume.

Instrucțiuni

1
Cojiți perele și, folosind un baller de pepene galben sau un cuțit de decojit, miez din partea de jos, lăsând tulpinile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Combinați vinul, 3 căni de apă, zahărul, cireșele uscate, bățul de scorțișoară și cardamomul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul la mediu scăzut și adăugați perele (adăugați mai multă apă pentru a scufunda perele, dacă este necesar). Braconaj pana cand se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cireșe UscateCireșe Uscate
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scoateți din căldură; lăsați perele să se răcească în lichid. (Pentru a face o zi înainte, transferați perele și lichidul într-un recipient, acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Se amestecă ciocolata, nucile, 1 lingură de unt topit și un vârf de zahăr și sare într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Scoateți perele din lichid și umpleți cu o parte din amestecul de ciocolată. Fierbeți lichidul de braconaj la foc mediu-mare până la sirop, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Întindeți 1 foaie de phyllo, periați cu unt topit și presărați cu zahăr. Repetați stratificarea de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Tăiați aluatul în jumătate transversal. Lingurați amestecul de ciocolată rămas în centrul fiecărei bucăți și deasupra cu perele, cu tulpina în sus. Trageți în sus colțurile phyllo pentru a se întâlni la tulpina de pere; prindeți și răsuciți excesul de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Ungeți cu unt și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Transferați pungile pe o foaie de copt și coaceți până devin aurii, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Se servește cu siropul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
12
Fotografii de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista