Pungi De Pere De Ciocolată
Această rețetă servește 2 și costă 5,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1199 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bățul de scorțișoară, nucile, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pungi De Pizza, Pungi De Fructe De Piatră, și Faceți-Vă Propriile Pungi De Fructe Și Legume.
Instrucțiuni
Cojiți perele și, folosind un baller de pepene galben sau un cuțit de decojit, miez din partea de jos, lăsând tulpinile intacte.
Combinați vinul, 3 căni de apă, zahărul, cireșele uscate, bățul de scorțișoară și cardamomul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul la mediu scăzut și adăugați perele (adăugați mai multă apă pentru a scufunda perele, dacă este necesar). Braconaj pana cand se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Scoateți din căldură; lăsați perele să se răcească în lichid. (Pentru a face o zi înainte, transferați perele și lichidul într-un recipient, acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă ciocolata, nucile, 1 lingură de unt topit și un vârf de zahăr și sare într-un bol.
Scoateți perele din lichid și umpleți cu o parte din amestecul de ciocolată. Fierbeți lichidul de braconaj la foc mediu-mare până la sirop, 20 până la 25 de minute.
Întindeți 1 foaie de phyllo, periați cu unt topit și presărați cu zahăr. Repetați stratificarea de încă 2 ori.
Tăiați aluatul în jumătate transversal. Lingurați amestecul de ciocolată rămas în centrul fiecărei bucăți și deasupra cu perele, cu tulpina în sus. Trageți în sus colțurile phyllo pentru a se întâlni la tulpina de pere; prindeți și răsuciți excesul de phyllo.
Ungeți cu unt și presărați cu zahăr.
Transferați pungile pe o foaie de copt și coaceți până devin aurii, 20 până la 25 de minute.
Se servește cu siropul de cireșe.