Pungi De Pere De Ciocolată

Pungi De Pere De Ciocolată
Această rețetă servește 2 și costă 5,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1199 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bățul de scorțișoară, nucile, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pungi De Pizza, Pungi De Fructe De Piatră, și Faceți-Vă Propriile Pungi De Fructe Și Legume.

Instrucțiuni

1
Cojiți perele și, folosind un baller de pepene galben sau un cuțit de decojit, miez din partea de jos, lăsând tulpinile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați vinul, 3 căni de apă, zahărul, cireșele uscate, bățul de scorțișoară și cardamomul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul la mediu scăzut și adăugați perele (adăugați mai multă apă pentru a scufunda perele, dacă este necesar). Braconaj pana cand se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cireșe UscateCireșe Uscate
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți din căldură; lăsați perele să se răcească în lichid. (Pentru a face o zi înainte, transferați perele și lichidul într-un recipient, acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Se amestecă ciocolata, nucile, 1 lingură de unt topit și un vârf de zahăr și sare într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Scoateți perele din lichid și umpleți cu o parte din amestecul de ciocolată. Fierbeți lichidul de braconaj la foc mediu-mare până la sirop, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Întindeți 1 foaie de phyllo, periați cu unt topit și presărați cu zahăr. Repetați stratificarea de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
8
Tăiați aluatul în jumătate transversal. Lingurați amestecul de ciocolată rămas în centrul fiecărei bucăți și deasupra cu perele, cu tulpina în sus. Trageți în sus colțurile phyllo pentru a se întâlni la tulpina de pere; prindeți și răsuciți excesul de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Ungeți cu unt și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10
Transferați pungile pe o foaie de copt și coaceți până devin aurii, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Se servește cu siropul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
12
Fotografii de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista