Pungi de fasole verde și bas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pungile de fasole verde și bas. O porție conține 535 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,83 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de biban de mare, scallions, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza gingerroot proaspete ai putea urma acest curs principal cu Turtă Dulce Cu Compot Fructat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Biban de mare cu praf de chimen pe orez verde, Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, și Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Tăiați 4 dreptunghiuri mari de folie, de 16 până la 18 inci fiecare. Puneți o bucată de folie pe o foaie de copt și întindeți celelalte 3 pe blat. Împrăștiați 1/4 din fasole, ardei și bok choy în centrul fiecărei bucăți de folie. Aranjați 3 felii de ghimbir deasupra fiecărui teanc de legume.
Combinați coriandrul, condimentele de fructe de mare și câteva măcinări de piper negru într-un castron mic, apoi presărați amestecul peste vârful peștelui. Aranjați fileurile peste legume.
Într-un castron mic combinați hoisinul cu sucul de portocale, apoi stropiți sosul uniform peste pește.
Presărați cu scallions și cilantro și pliați părțile lungi ale foliei peste pește.
Rotiți folia în jos câteva rotații pentru a vă asigura, apoi rotiți în laturile scurte pentru a închide pachetul. Odată ce pachetele sunt formate, ar trebui să le puteți alinia pe o foaie mare de copt.
Coaceți până când peștele este doar opac (deschideți 1 pachet pentru a verifica), aproximativ 15 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și transferați pungile pe farfurii de servire. Deschideți pungile și serviți.