Pungi de fasole verde și bas

Pungi de fasole verde și bas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pungile de fasole verde și bas. O porție conține 535 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,83 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de biban de mare, scallions, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza gingerroot proaspete ai putea urma acest curs principal cu Turtă Dulce Cu Compot Fructat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Biban de mare cu praf de chimen pe orez verde, Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, și Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați 4 dreptunghiuri mari de folie, de 16 până la 18 inci fiecare. Puneți o bucată de folie pe o foaie de copt și întindeți celelalte 3 pe blat. Împrăștiați 1/4 din fasole, ardei și bok choy în centrul fiecărei bucăți de folie. Aranjați 3 felii de ghimbir deasupra fiecărui teanc de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bok ChoyBok Choy
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Combinați coriandrul, condimentele de fructe de mare și câteva măcinări de piper negru într-un castron mic, apoi presărați amestecul peste vârful peștelui. Aranjați fileurile peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-un castron mic combinați hoisinul cu sucul de portocale, apoi stropiți sosul uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sos HoisinSos Hoisin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Presărați cu scallions și cilantro și pliați părțile lungi ale foliei peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Rotiți folia în jos câteva rotații pentru a vă asigura, apoi rotiți în laturile scurte pentru a închide pachetul. Odată ce pachetele sunt formate, ar trebui să le puteți alinia pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Coaceți până când peștele este doar opac (deschideți 1 pachet pentru a verifica), aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți foaia de copt din cuptor și transferați pungile pe farfurii de servire. Deschideți pungile și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista