Puneți Scoici Prăjite Cu Piper Și Ceapă În Ulei De Hamsii
Scallops Pan ars cu piper și ceapă în ulei de hamsie este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, coajă de lămâie, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 96%. Rețete similare includ Puneți scoici prăjite cu piper și ceapă în ulei de hamsii, Scoici arse cu busuioc, hamsie și budincă de porumb dulce, și Supă de ardei roșu prăjită cu scoici arse.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și hamsiile tocate într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând pe măsură ce uleiul se încălzește pentru a dizolva hamsiile. Odată ce hamsiile sizzling, adăugați scoicile de mare și gătiți fără a mișca scoicile timp de 2 minute.
Între timp, aruncați ardeiul gras roșu, ardeiul gras portocaliu, ceapa roșie, usturoiul, coaja de tei și coaja de lămâie într-un castron; condimentează cu sare și piper.
Presărați amestecul de ardei pe scoici și continuați să gătiți până când scoicile s-au rumenit, încă aproximativ 2 minute. Întoarceți scoicile, amestecați amestecul de ardei și continuați să gătiți până când scoicile s-au rumenit pe cealaltă parte, 4 până la 5 minute.
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel pentru a servi.