Puneți Scoici Prăjite Cu Piper Și Ceapă În Ulei De Hamsii

Puneți Scoici Prăjite Cu Piper Și Ceapă În Ulei De Hamsii
Scallops Pan ars cu piper și ceapă în ulei de hamsie este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, coajă de lămâie, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 96%. Rețete similare includ Puneți scoici prăjite cu piper și ceapă în ulei de hamsii, Scoici arse cu busuioc, hamsie și budincă de porumb dulce, și Supă de ardei roșu prăjită cu scoici arse.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și hamsiile tocate într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând pe măsură ce uleiul se încălzește pentru a dizolva hamsiile. Odată ce hamsiile sizzling, adăugați scoicile de mare și gătiți fără a mișca scoicile timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, aruncați ardeiul gras roșu, ardeiul gras portocaliu, ceapa roșie, usturoiul, coaja de tei și coaja de lămâie într-un castron; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați amestecul de ardei pe scoici și continuați să gătiți până când scoicile s-au rumenit, încă aproximativ 2 minute. Întoarceți scoicile, amestecați amestecul de ardei și continuați să gătiți până când scoicile s-au rumenit pe cealaltă parte, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista