Punch De Ceai De Hibiscus
Hibiscus Tea Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 189 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cidru de mere spumant, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Afine Hibiscus Margarita Punch, Macaroane cu ciocolată și hibiscus cu Ganache infuzat cu Hibiscus, și Ceai Cu Gheață Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 4 căni de apă clocotită peste pliculețele de ceai. Capac; abrupt 10 minute. Aruncați pungile de ceai. Se amestecă zahărul până se dizolvă. Se răcește până este gata de servit. Se amestecă cidrul spumant și se servește peste gheață.