Pumpkin Creme Brulee
Rețeta Pumpkin Creme Brulee ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 4 ore și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 554 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piure de dovleac, zahăr grosier, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Dovleac Cr Oktime Br Oktime Oktime, și Placinta Cu Dovleac Cr Oktime Br Oktime Oktime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-o cratiță medie, încălziți smântâna, laptele, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și cuișoarele la foc mediu, amestecând ocazional, doar până când ajunge la fierbere. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte pentru a infuza cel puțin 15 minute. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu zahărul granulat.
Amestecând constant, turnați treptat amestecul de cremă fierbinte.
Bateți piureul de dovleac.
Se toarnă amestecul în 4 ramekine rezistente la cuptor și se aranjează într-o baie cu apă fierbinte.
Coaceți în centrul cuptorului până aproape setat, dar încă puțin moale în centru, 30 până la 40 de minute. Crema ar trebui să "tremure" puțin atunci când scuturați tigaia; se va întări mai mult pe măsură ce se răcește.
Scoateți din Baia de apă și lăsați să se răcească 15 minute. Acoperiți bine fiecare ramekin cu folie de plastic, asigurându-vă că plasticul nu atinge suprafața cremei. Refrigerați cel puțin 2 ore și până la 24 de ore.
Când este gata de servit, preîncălziți un pui de carne la foarte fierbinte (sau aprindeți lanterna de bucătărie). Descoperiți cremele răcite.
Se toarnă cât mai mult zahăr grosier cât se va potrivi pe partea de sus a 1 din cremă.
Se toarnă zahărul rămas pe următoarea cremă. Repetați până când toate cremele sunt acoperite. Aruncați orice zahăr rămas.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt sau într-o tigaie și fierbeți până când zahărul este topit și bine rumenit, 1 până la 2 minute.
Se lasă să se răcească cu 1 minut înainte de servire.