Pumpkin Banana Meringue Pie
Placinta cu bezea cu banane de dovleac necesită aproximativ 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 480 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Mergeți la magazin și ridicați banane, dovleci de zahăr, nucșoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Dovleac Plăcintă Scorțișoară Roll Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați făina, zahărul și un vârf de sare într-un castron mare.
Se amestecă untul rece cu un blender de patiserie sau cu mâinile până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Lucrați în gălbenușuri de ou și 1 până la 2 linguri de apă cu gheață până când aluatul se ține împreună fără a fi prea lipicios. Dacă este încă sfărâmicios, adăugați mai multă apă cu gheață, 1 linguriță la un moment dat. Formați-vă într-o bilă, înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Pe o suprafață înmuiată, rotiți aluatul într-un cerc de 11 până la 12 inci cu un sucitor cu făină. Ușurați aluatul într-o tigaie de plăcintă de 9 inci, apăsând ferm în partea inferioară și laterală. Tăiați excesul de aluat, apoi prindeți marginile. La frigider până când este gata de umplere.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Împărțiți dovlecii pe mijloc și scoateți semințele. Aranjați pe o tavă de prăjire, tăiați partea în sus și prăjiți timp de 20 de minute.
Scoateți dovleceii din cuptor și așezați bananele (în pielea lor) în jurul și între jumătățile de dovleac. Reveniți la cuptor și prăjiți încă 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor înainte de manipulare, aproximativ 5 minute.
Scoateți carnea de dovleac și adăugați-o la un robot de bucătărie. Cojiți bananele și adăugați carnea și în robotul de bucătărie.
Adăugați cele 3 ouă, zahăr, scorțișoară, 2 linguri de unt, nucșoară, smântână grea și sare. Puree până la neted.
Puneți o foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului și preîncălziți la 375 grade F.
Se toarnă depunerea în coaja de plăcintă pregătită. Bateți ușor albusul de ou.
Ungeți marginile de patiserie cu albusul de ou și presărați cu puțin zahăr. Aranjați cu grijă plăcinta pe foaia de copt preîncălzită, coborâți temperatura cuptorului la 325 grade F și coaceți-o până când plăcinta este setată, dar încă se mișcă ușor, aproximativ 50 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Bateți albușurile de ou, zahărul pudră, smântâna de tartru și o sare de vârf într-un bol mare cu un mixer electric până se formează vârfuri medii lucioase, având grijă să nu bateți prea mult.
Întindeți amestecul de bezea peste partea superioară a plăcintei, acoperind chiar până la margini. Folosind partea din spate a unei linguri apăsați ușor în bezea și trageți în sus pe lingură pentru a forma vârfuri pe toată suprafața bezea (alternativ, puteți utiliza o pungă de conducte cu un vârf mare de stea dacă alegeți).
Pentru a găti bezea, preîncălziți broilerul cu suportul în cea mai înaltă poziție.
Puneți plăcinta sub broiler și fierbeți până când bezea este setată și maro aurie, aproximativ 7 minute, urmărind cu atenție pentru a evita arderea, deoarece se gătește rapid.
Se scoate din broiler și se răcește înainte de servire.