Pumpernickel Umplut Cu Carne De Vită
Pumpernickel umplut cu carne de vită necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 12,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 84G de proteine, 272G de grăsime, și un total de 2911 calorii. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită cornată, murături de mărar, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Încercați Friptură de vită Pumpernickel Sandwich cu ardei roșu prăjit, rucola și brânză de capră, Carne De Vită, și Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o gaură în partea superioară a pâinii pumpernickel (creând aproximativ un capac de 6 inci); goliți, păstrând pâinea în bucăți. Păstrați pâinea suplimentară într-o pungă resigilabilă până când este gata de servit.
Tăiați carnea de vită într-un castron și adăugați ceapa, murăturile de mărar, crema de brânză, smântâna, maioneza și sucul de murături. Se condimentează cu praf de usturoi. Se amestecă împreună până se amestecă uniform.
Adăugați suc suplimentar de murături sau maioneză, dacă doriți, pentru a obține o consistență tartinabilă.
Puneți amestecul de carne de vită cornată în pâinea pumpernickel scobită.
Așezați capacul înapoi deasupra și dați-l la frigider până când este gata de servit.