Pumn Spumant De Ghimbir Cu Afine
Sparkling Cranberry Ginger Punch este un fără gluten și vegan băutură. Această rețetă face 10 porții cu 149 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de var, suc spumant de afine, gingerroot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pumn Spumant De Ananas Cu Ghimbir, Pumn Spumant De Afine, și Pumn Spumant De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți apa, zahărul și ghimbirul până la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul este dizolvat. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți neacoperit 5 minute.
Se ia de pe foc; rece. Tulpina. Puneți la frigider siropul de ghimbir până se răcește bine.
Pentru a servi, într-un ulcior mare sau într-un bol cu pumn, amestecați 1/2 cană din siropul de ghimbir și sucul de lămâie (păstrați siropul de ghimbir rămas la frigider pentru utilizare ulterioară).
Adăugați suc de afine, felii de lime și afine.