Pumn De Zmeură (Dimensiunea Mulțimii)

Pumn De Zmeură (Dimensiunea Mulțimii)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și băuturi întregi 30? Raspberry Punch (Dimensiunea mulțimii) ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, concentrat de limonadă, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Limonadă De Zmeură Spumante (Dimensiunea Mulțimii), Minestrone De Dimensiuni Mari, și Șuncă Portocalie La Grătar (Dimensiunea Mulțimii) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți zmeura la foc mediu 10 minute, amestecând frecvent; se răcește ușor. Împingeți sita cu lingura mare pentru a îndepărta semințele. Puneți la frigider sucul de zmeură cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
SucSuc
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
SitaSita
2
În bol de pumn sau ulcior mare, amestecați sucul de zmeură și concentratul de limonadă. Se amestecă berea de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
ZmeurăZmeură
SucSuc
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Serviți imediat peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista