Berry Rum Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 4,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 346 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați Rom de nucă de cocos, apă sifonată, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare sunt Pumn De Rom Cu Fructe De Pădure, Pumn Spumant De Fructe De Pădure, și Berry Merry Punch.
Instrucțiuni
1
Amestecați fructele amestecate, romul de nucă de cocos, romul ușor, siropul simplu și sucul de lămâie într-un agitator mare cu gheață. Se agită energic și se toarnă peste un pahar plin cu gheață. Se acoperă cu un strop de apă sifonată și se ornează cu felie de căpșuni.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.