Pumn De Iepure

Pumn De Iepure
Nevoie de o băutură vegană? Pumnul de iepure ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 162 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, zahăr, vin spumant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Oală Prăjită Iepure, Applejack Rabbit, și Ragul Iepurelui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cojitor de legume, scoateți coaja de la 1 portocală și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Transferați într-un castron mare de pumn și adăugați zahărul. Amestecați pentru a elibera uleiurile de citrice, apoi lăsați să stea 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați sucurile de lămâie și ananas și bourbonul și amestecați pentru a combina. Chiar înainte de servire, amestecați 3 până la 4 căni de gheață, apoi acoperiți cu șampanie sau vin spumant și garnisiți cu feliile de portocală și bucățile de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
șampanieșampanie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
AnanasAnanas
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
LămâieLămâie
GheațăGheață

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista