Pumn De Ananas Cu Ghimbir (Lebouroudjee)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Ginger Pineapple Punch (Lebouroudjee). Această rețetă face 15 porții cu 101 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ghimbir, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pumn Spumant De Ananas Cu Ghimbir, Punch de rom cu bere de ghimbir și suc de ananas, și Ananas-Rom-Ceai Punch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coroana și coaja din ananas, apoi sfertul de ananas pe lungime și miez.
Tăiați fructele în 1-in. bucăți și vârtej într-un blender, câte o porție, cu 2 căni de apă până se curăță.
Se toarnă pur printr-o strecurătoare fină într-un castron mare, stoarcând pulpa pentru a îndepărta tot sucul; aruncați pulpa. (Dacă folosiți suc borcan, amestecați cu 2 căni de apă într-un castron.)
Rotiți ghimbirul în blender cu încă 2 căni de apă până se curăță.
Se toarnă prin strecurătoare în suc de ananas, stoarcerea lichidului din pulpă; aruncați pulpa. Se amestecă sucul de lămâie, apoi se adaugă zahăr după gust.
Se toarnă într-un ulcior, se acoperă și se răcește până la rece, cel puțin 2 ore. Se amestecă, apoi se toarnă peste gheață.
Faceți înainte: până la 3 zile, răcit.