Pulpă de miel crustă
Pulpa de miel friptă cu crusta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 388 de calorii, 38 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 10 și costă 2,79 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ierburi de Provence, pulpă de miel, măr de tartă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60%. Acest scor este solid. Încercați pulpă de miel friptă, pulpă de miel friptă și pulpă de miel friptă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune pulpa de miel pe un grătar într-o tigaie de friptură. Într-un castron mic, combinați pesmetul, untul și condimentele; întins peste carne.
Pune ceapa în tigaie; se toarnă bulion peste ceapă.
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 1 oră.
Adăugați cartofii; mai coace cu 30 de minute.
Adăugați măr; Coaceți încă 30 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Scoateți legumele și merele și păstrați-le la cald.
Lăsați friptura să stea timp de 10-15 minute înainte de a tăia felii.