Pulpe Picante De Pui Periate Cu Miere
Coapsele picante de pui periate cu miere sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 377 calorii, 44G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, coapse de pui, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe picante de pui periate cu miere, Pulpe Picante De Pui Periate Cu Miere, și Pulpe Picante De Pui Periate Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați pui în castron; aruncați pentru a acoperi.
Așezați puiul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Pui de pui 5 minute pe fiecare parte.
Combinați mierea și oțetul într-un castron mic, amestecând bine.
Scoateți puiul din cuptor; periați 1/4 cană amestec de miere pe pui. Se fierbe 1 minut.
Scoateți puiul din cuptor și întoarceți-l.
Periați puiul cu amestecul de miere rămas. Se fierbe 1 minut suplimentar sau până când puiul este gata.