Pulpe De Pui Umplute Cu Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de pui umplute cu ovăz. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 485 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci cu nasturi, pulpe de pui, ovăz rulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picioare de pui umplute cu șuncă cu ardei dulce, miere și compot de ceapă, Pulpe de pui la grătar, și Pulpe De Pui.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 425.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu până se topește.
Adăugați șalotă și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Adăugați rozmarin și ciuperci tocate. Gatiti amestecand des pana cand ciupercile isi elibereaza lichidul si incep sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Adăugați ovăz și pâine prăjită timp de 1 minut, apoi adăugați bulion de pui și gătiți până când lichidul a fost absorbit, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare și piper. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Așezați ceapa în fundul unei tigaie și aruncați cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți umplutura între buzunarul fiecărei coapse de pui de unde a fost îndepărtat osul.
Așezați puiul deasupra cepei cu cusătura în jos și prăjiți până când puiul este maro auriu și un termometru de citire instant introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de minute, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.