Pulpe de pui prăjite cu varză de Bruxelles

Pulpe de pui prăjite cu varză de Bruxelles
Coapsele de pui prăjite cu varză de Bruxelles ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. O porție conține 444 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, lămâie, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Pulpe de pui prăjite cu varză de Bruxelles, Pui neprăjit cu varză de Bruxelles prăjită, și Cârnați de pui prăjiți cu varză de Bruxelles, fenicul și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1 linguriță ulei, usturoi, 1 linguriță cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Slăbiți pielea de pe coapse introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de usturoi sub pielea slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1 linguriță de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați coapsele de pui în tigaie, cu pielea în jos; gatiti 4 minute. Întoarceți coapsele; deasupra cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Pană De LămâiePană De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 425 timp de 18 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți puiul și lămâia din tigaie; aruncați lămâia. Aruncați picăturile (nu ștergeți tigaia). Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adauga vin; gatiti 2 minute, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați unt, învârtindu-se până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Se adauga ceapa; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și varza de Bruxelles; gatiti 8 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
PiperPiper
SareSare
14
Adăugați bulion în tigaie; acoperiți și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Așezați 1 coapsă de pui pe fiecare dintre cele 4 farfurii; se servește cu 1 cană de varză de Bruxelles și 2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Pulpe De PuiPulpe De Pui
SosSos
16
Se presară cu restul de 1 linguriță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista