Pulpe de pui picante-citrice la grătar cu porumb și ceapă verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui picante-citrice la grătar cu porumb și ceapă verde. Această rețetă face 8 porții cu 719 calorii, 40g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, sos de piper, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui picant la grătar și ceapă verde, Pulpe de pui la grătar cu ceapă dulce și ardei, și Ceapă verde la grătar cu porumb și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mediu. Condimentează marinada cu sare și piper.
Așezați coapsele de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Așezați ceapa verde și porumbul într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare. Împărțiți marinada în mod egal între pungi; sigilați pungile, întorcându-vă la strat. Răciți puiul, porumbul și ceapa verde 4 ore, întorcând pungile ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu).
Scoateți puiul și legumele din marinată; aruncați marinada. Pui la grătar până când este carbonizat și sucurile curg limpede când sunt străpunse cu cuțitul, întorcându-se ocazional și rearanjându-se pe grătar pentru gătit uniform, aproximativ 25 de minute. Grătiți ceapa verde și porumbul până se carbonizează pe toate părțile, aproximativ 6 minute pentru ceapa verde și 13 minute pentru porumb.
Transferați puiul, ceapa verde și porumbul în platou și serviți.