Pulpe De Pui Marinate Cu Citrice
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coapsele de pui marinate cu citrice ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 851 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, coajă de tei, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe De Pui Marinate, Coapse De Pui Marinate Cu Soia, și Pulpe De Pui Glazurate Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți deoparte 1/4 cană de scallions feliate. Pulsați coriandru, usturoi, citrice, sucuri de citrice, sos de soia, ulei, sare și scallions rămase într-un robot de bucătărie sau blender până când se formează un pur grosier. Puneți deoparte 1/4 cană de marinată; așezați marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați pui, sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se răcește cel puțin 20 de minute.
Scoateți puiul din marinată și așezați-l, cu pielea în jos, pe o foaie de copt rezistentă la carne căptușită cu folie; aruncați marinada. Se fierbe puiul până se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute. Întoarceți; continuați să fierbeți până când este gătit și un termometru instantread introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 km f, cu 12-15 minute mai mult.
Serviți puiul cu marinată rezervată și scallions.
Faceți înainte: puiul poate fi marinat cu 2 ore înainte. Păstrați la rece.
Per porție: 250 calorii, 12 g grăsime, 1 g fibre