Pulpe de pui la tigaie cu struguri și măsline

Pulpe de pui la tigaie cu struguri și măsline
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, pulpele de pui la tigaie cu struguri și măsline ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine, 61 g de grăsimi și un total de 946 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Un amestec de pulpe de pui pe piele, cușcuș cu gătit rapid, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați pulpe de pui cu lămâie prăjită la cuptor cu anghinare și măsline Kalamatan, pulpe de pui prăjite cu citrice și măsline cu amestec de măsline și cartofi și pulpe de pui cu citrice și măsline prăjite cu amestec de măsline și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Stropiți puiul din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Struguri Roșii și/sau Verzi Fără Semințe2 Căni De Struguri Roșii și/sau Verzi Fără Semințe
2 Cesti De Cuscus Cu Gatit Rapid, Gatit Conform Pachetului, Cald2 Cesti De Cuscus Cu Gatit Rapid, Gatit Conform Pachetului, Cald
2
Încinge uleiul de canola într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-înalt, până când strălucește. Prăjiți puiul, cu pielea în jos, până devine maro auriu, 3 până la 4 minute. Apoi întoarceți și rumeniți cealaltă parte, 3 până la 4 minute. Poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus De Gatit Rapid, Gatit Conform Pachetului, CaldCuscus De Gatit Rapid, Gatit Conform Pachetului, Cald
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați puiul rumenit și toate sucurile pe o tavă de copt sau o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Reduceți focul la mediu și adăugați usturoiul, 1 cană de struguri, măslinele, caperele, oregano, vinul și 1/2 cană de apă. Se amestecă pentru a se combina și se gătește până când lichidul s-a redus la jumătate, 6 până la 8 minute. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
StruguriStruguri
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați puiul și toate sucurile înapoi în tigaie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Presărați strugurii rămași în jurul puiului. Continuați să gătiți la foc mediu până când temperatura internă atinge 160 de grade F, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
StruguriStruguri
7
Setați cuptorul la grătar cu un grătar la aproximativ 4 inci de broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați tigaia sub broiler pentru a croi pielea de pui, aproximativ 2 minute. Urmăriți cu atenție pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Pentru a servi, împărțiți cușcușul cald în 4 farfurii și acoperiți fiecare farfurie cu 2 pulpe de pui și o lingură mare de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista