Pulpe de pui indoneziene de tei și vin

Pulpe de pui indoneziene de tei și vin
Pulpe de pui indoneziene de var și vin este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 525 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de tei, ulei vegetal, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe De Pui Fierte Cu Vin Roșu, Pulpe de pui coapte în vin roșu, și Prăjiți coapsele de pui cu vin alb pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista