Pulpe de pui indoneziene de var și vin este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 525 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de tei, ulei vegetal, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe De Pui Fierte Cu Vin Roșu, Pulpe de pui coapte în vin roșu, și Prăjiți coapsele de pui cu vin alb pentru rețete similare.