Pulpe De Pui Grecești

Coapsele de pui grecești ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1080 calorii, 74G de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare, oregano, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Coapse De Pui În Stil Grecesc, Skillet Fiert Pulpe De Pui Grecești, și Coapse de pui fierte cu anghinare și măsline grecești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați sucul de lămâie, oregano proaspăt tocat, uleiul de măsline și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați puiul și sigilați. Marinați la frigider timp de 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Așezați puiul pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; presărați sare și piper.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când ați terminat, întorcându-vă după 15 minute.
Se presară cu pătrunjel proaspăt tocat și măsline tocate.