Pulpe de pui glazurate cu miere de mere
Picioarele de pui glazurate cu miere de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 271 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, usturoi, pulpe de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Pulpe De Pui BBQ Glazurate Cu Caise, Pulpe de pui glazurate cu arțar și muștar, și Pulpe de pui cu miere și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l. Într-o pungă de plastic grea de 1 galon, combinați puiul, sucul de mere, usturoiul și piperul. Sigilați punga, așezați într-un castron și răciți cel puțin 4 ore sau până la 1 zi; întoarceți-vă ocazional.
Pregătiți grătarul. Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe poarta de foc a unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în cele 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
Adăugați încă 5 Brichete acum și la fiecare 30 de minute de gătit, la fiecare movilă de cărbuni.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți căldura la mare și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime. Puneți o tavă de picurare pe focgrate între cărbuni sau arzătoare.
Ridicați puiul din marinadă și puneți-l pe grătar, nu pe căldură. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune. Ungeți cu marinată ocazional în primele 20 de minute. Gatiti puiul pana cand nu mai este roz la os din partea cea mai groasa (taiata pentru a testa), 40 pana la 45 de minute. Aruncați marinada.
Periați toate părțile de pui cu miere. Gatiti pana se rumeneste, intorcand dupa cum este necesar, cu 3 pana la 4 minute mai mult.
Transferați pe un platou.
Se adaugă sare după gust.