Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coapsele de pui fierte cu morcovi și cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână morcovi, bulion de pui, coapse de pui cu piele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe de pui cu morcovi și cartofi, Pulpe de pui fierte cu măsline și cartofi, și Coapse de pui cu ierburi fierte cu cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa într-un aragaz lent de 6 litri ușor UNS; se acoperă cu cartofi și morcovi.
Combinați boiaua, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; frecați uniform peste coapsele de pui și aranjați deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui
Legume
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
Condimente Uscate Freca
5
Acoperiți și gătiți la 8 ore mici sau până când puiul și legumele sunt fragede.