Pulpe de pui fierte cu ceapă perlată, măsline verzi, stafide aurii și lămâie conservată
Pulpe de pui fierte cu ceapă perlată, măsline verzi, stafide aurii și lămâie conservată este un lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați măsline castelvetrano, făină, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide, Cidru de mere-picioare de rață fierte cu stafide și ceapă perlată, și Pui Cu Lămâie Conservată Și Măsline Verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa perlată și blanch doar până când pielea s-a slăbit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
3
Scurgere. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați vârful rădăcinii și scoateți ceapa din piele. Rezervă.Clătiți coapsele de pui sub apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Se amestecă împreună făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Întindeți amestecul de făină pe un vas puțin adânc. Dragați ușor coapsele de pui în amestecul de făină, scuturând orice exces. Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare, cu fund greu sau din fontă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați patru dintre coapsele de pui și căutați până se dezvoltă o crustă aurie, 3 până la 4 minute. Întoarceți și căutați până când se formează o crustă aurie pe a doua parte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Scoateți coapsele pe o farfurie și repetați cu coapsele de pui rămase.De-glazurați tigaia cu vinul, răzuind orice bucăți rumenite. Reduceți vinul la jumătate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Dressing Japonez De Susan Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere la foc mare. Dacă măslinele au gropi, zdrobiți-le cu palma și îndepărtați groapa. Apoi rupeți carnea în 2 sau 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Aluat De Pâine De Porumb
Apă Pentru A Permite
9
Adăugându-le și ceapa perlată rezervată și stafidele în oală. Aduceți-l înapoi la foc mic și adăugați toate coapsele de pui cât mai aproape de un singur strat, cu pielea în sus. Acoperiți cu capacul și fierbeți încet până când carnea se îndepărtează de oase, aproximativ 1 oră.În timp ce puiul gătește. Tăiați grosolan lămâia conservată și așezați-o, împreună cu pătrunjelul într-un castron mic. Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Ceapă Perlată
Apă Pentru A Permite
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați usturoiul și amestecați continuu în tigaia uscată până când vedeți o parte din uleiul de usturoi eliberat pe fundul tigaiei și usturoiul are o notă de culoare aurie, 2 până la 3 minute. Nu lăsați usturoiul să se rumenească. Puneți imediat usturoiul în lămâie și pătrunjel. Se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați 1 sau 2 linguri de ulei de măsline în amestecul de usturoi pentru a lega ingredientele împreună. Amestecul trebuie să fie umed, dar nu umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
12
Adăugați încă o linguriță de ulei de măsline, dacă este necesar. Rezervați la temperatura camerei până când este necesar.Pentru orzo: într-o cratiță mare aduceți la fierbere aproximativ 8 căni de apă. Sareți apa cu generozitate și adăugați orzo și gătiți până la al dente aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Se scurge bine.
14
Așezați orzo-ul într-un castron și adăugați ulei de măsline și semințe de coriandru. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Fripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Se adaugă sare și piper după gust. Se amestecă toate, cu excepția a aproximativ 8 lingurițe din amestecul de usturoi de lămâie conservat. Salvarea restului pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®
16
Așezați orzo pe un platou mare de servire sau împărțiți între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
17
Așezați coapsele de pui deasupra orzo-ului și lingura pe sos cu măslinele și stafidele peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De Porumb
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
18
Se ornează cu usturoi de lămâie rezervat și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat