Pulpe de pui fierte cu ceapă perlată, măsline verzi, stafide aurii și lămâie conservată
Pulpe de pui fierte cu ceapă perlată, măsline verzi, stafide aurii și lămâie conservată este un lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați măsline castelvetrano, făină, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide, Cidru de mere-picioare de rață fierte cu stafide și ceapă perlată, și Pui Cu Lămâie Conservată Și Măsline Verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Adăugați ceapa perlată și blanch doar până când pielea s-a slăbit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
3
Scurgere. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați vârful rădăcinii și scoateți ceapa din piele. Rezervă.Clătiți coapsele de pui sub apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Se amestecă împreună făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Întindeți amestecul de făină pe un vas puțin adânc. Dragați ușor coapsele de pui în amestecul de făină, scuturând orice exces. Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare, cu fund greu sau din fontă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați patru dintre coapsele de pui și căutați până se dezvoltă o crustă aurie, 3 până la 4 minute. Întoarceți și căutați până când se formează o crustă aurie pe a doua parte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Scoateți coapsele pe o farfurie și repetați cu coapsele de pui rămase.De-glazurați tigaia cu vinul, răzuind orice bucăți rumenite. Reduceți vinul la jumătate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Dressing Japonez De Susan Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere la foc mare. Dacă măslinele au gropi, zdrobiți-le cu palma și îndepărtați groapa. Apoi rupeți carnea în 2 sau 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Aluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugându-le și ceapa perlată rezervată și stafidele în oală. Aduceți-l înapoi la foc mic și adăugați toate coapsele de pui cât mai aproape de un singur strat, cu pielea în sus. Acoperiți cu capacul și fierbeți încet până când carnea se îndepărtează de oase, aproximativ 1 oră.În timp ce puiul gătește. Tăiați grosolan lămâia conservată și așezați-o, împreună cu pătrunjelul într-un castron mic. Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Ceapă Perlată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
10
Adăugați usturoiul și amestecați continuu în tigaia uscată până când vedeți o parte din uleiul de usturoi eliberat pe fundul tigaiei și usturoiul are o notă de culoare aurie, 2 până la 3 minute. Nu lăsați usturoiul să se rumenească. Puneți imediat usturoiul în lămâie și pătrunjel. Se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați 1 sau 2 linguri de ulei de măsline în amestecul de usturoi pentru a lega ingredientele împreună. Amestecul trebuie să fie umed, dar nu umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12
Adăugați încă o linguriță de ulei de măsline, dacă este necesar. Rezervați la temperatura camerei până când este necesar.Pentru orzo: într-o cratiță mare aduceți la fierbere aproximativ 8 căni de apă. Sareți apa cu generozitate și adăugați orzo și gătiți până la al dente aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Se scurge bine.
14
Așezați orzo-ul într-un castron și adăugați ulei de măsline și semințe de coriandru. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se adaugă sare și piper după gust. Se amestecă toate, cu excepția a aproximativ 8 lingurițe din amestecul de usturoi de lămâie conservat. Salvarea restului pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
16
Așezați orzo pe un platou mare de servire sau împărțiți între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
17
Așezați coapsele de pui deasupra orzo-ului și lingura pe sos cu măslinele și stafidele peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
18
Se ornează cu usturoi de lămâie rezervat și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat